Огроман одзив звездаша – Ниво 200 распродат, од уторка на располагању ниво 400

19

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава све навијаче и заинтересоване који желе да купе сезонске карте за такмичарску сезону 2023-2024 – да су све карте за ниво 200 у Београдској Арени , услед огромног интересовања Звездаша (од којих су многи искористили и опцију и погодност куповине још једне сезонске карте) – распродате!

Од уторка 12.09.2023. године у просторијама клуба на Малом Калемегдану као и на свим осталим продајним местима, за све старе власнике сезонских карата, али и оне који по први пут купују карте на располагању ће бити карте за ниво 400!

Подсећамо,продаја се наставља као и до сада на продајним местима Мали Калемегдан (радним данима од 12-20ч, суботом од 10-18ч), Ушће, Цветни трг, Билет центар, као и онлине – www.tickets.rs.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Погодоност по којој сваки власник сезонске карте из прошле сезоне, осим попуста и укљученог чланства, може да оствари попуст за још једну сезонску карту за такмичарску сезону 2023-2024, важи и за сектор НИВО 400 у Београдској Арени.

Нови купац постаје члан и добија своју персонализовану чланску карту, чија је цена већ урачуната у цену сезонске карте (1000 рсд цена чланарине). Старим купцима се аутоматски продужава чланство које је такође урачунато у цену.

Један од првих бенефита за власнике сезонских и чланских карата је омогућен попуст у званичној продавници Фан Сторе од 10% приликом сваке куповине. Фан Сторе ће радити (штанд на теренима на Калемегдану) током целог трајања продаје сезонских карата;

Још једном подсећамо да је као и сваке сезоне омогућена куповина сезонских карата на рате картицама „Банке Интеса“ и „Комерцијалне банке“ (на 3 или 6 рата).

КК Црвена звезда Меридианбет овом приликом још једном се захваљује свим нашим навијачима на огромном поверењу које су исказали куповином рекордног броја сезонских карата и то у периоду од само 7 дана, понедељка 04.09.2023. године до 11.09.2023. године!

Клуб ће се у наредним данима огласити и са конкретним бројкама које су када је овај сегмент рада клуба – историјске.

Будите део нове сезоне КК Црвена звезда Меридианбет, јер само заједно у пуној Арени можемо да дођемо до великих утакмица, победа и заједничког успеха!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстАна Мамоглу после две године наспустила Звезду
Следећи текстЦрвена звезда добила ривале у Челенџер Купу