Бели, добро дошао кући!

44

Бивши кошаркаш Црвене звезде, репрезентативац Србије, МВП Евролиге и освајач НБА лиге, Немања Бјелица вратио се својој кући и потписао у уторак уговор са црвено-белима!

Немања је током своје пребогате каријере у којој је био и МВП Евролиге, освајао сребрну медаљу на СП, био узданица Басконије, Фенербахчеа, а касније и играч са изузетно завидним стажом у НБА лиги играјући за Минесоту, Сакраменто, Мајами, коначно и Голден Стејт, са којим је освојио шампионски прстен.

Немања Бјелица је прве озбиљне кошаркашке кораке направио управо у дресу Црвене звезде за коју је играо у периоду од 2008-2010.године и постао љубимац навијача нашег клуба.

Својим повратком у дрес са грбом Црвене звезде, Немања доноси огроман квалитет и искуство, али и знање шта носи играње пред пуним трибинама и великим очекивањима у дресу нашег клуба.

Немања је рођен у Београду 09.05.1988.године, висок је 208 центиметара, али га краси изванредна техника и шут за висину коју поседује и коју су навијачи Црвене звезде били у прилици да виде у периоду када је као непознат дечак из аустријске Аркадије стигао у Црвену звезду и врло често играо и на позицији плејмејкера код тадашњег тренера Пешића. Након одласка из Београда играо је 3 сезоне у екипи Басконије код данашњег тренера црвено-белих Душка Ивановића.

Одмах након одрађених тестова и прегледа, Немања се прикључио тренинзима екипе у Београду.

О свим даљим активностима која су везана за јачање актуелног играчког састава, клуб ће благовремено обавестити јавност.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстКарте за Чукарички и на Маракани
Следећи текстКарте за утакмицу у Манчестеру у продаји и на Маракани