Кинески медији преносе одушевљење Звездиним гостопримством

30

Одличне вести стижу нам из Народне Републике Кине. Чак 54 кинеске медијске куће објавиле су детаље боравка тима провинције Лиаонинг у гостима Џудо клубу Црвена звезда у августу ове године као и извештај са пријатељског меча.

Кинески медији у својим извештајима истичу честитке за врхунску организацију када је у питању спектакл за памћење који су у српском џудо храму, Спортском центру Шумице у Београду, приредиле екипе домаћина Црвене звезде и тима провинције Лиаонинг. Све похвале иду на адресу организатора, ЏК Црвена звезда јер све што је приказано било је на нивоу најбољих европских и светских спортских догађаја.

Одличне оцене односе се како на организацију пријатељског меча али и целокупан боравак наших кинеских спортских пријатеља. Врхунски услови за тренинг у нашој новој спортској хали у Љутице Богдана у којој је 24 часа све подређено џудо тренинзима али и и занимљив програм кроз који смо представили богато културно -историјско наслеђе (а који је био предвиђен за слободне дане) оставили су више него одличан утисак на тим и делегацију провинције Лиаонинг.

Претходни текстМало је фалило – Ренџерс 2022.
Следећи текстЦрвена звезда у Лиги шампиона!