Звездина помоћ за мирно школовање породице са десеторо деце

8

Црвена звезда наставља са друштвено-корисним радом, те смо угостили породицу Филић из Крагујевца, и уручили им прибор за почетак нове школске године.

Филићи су познати звездаши из Крагујевца, те су увек драги гости на нашем стадиону. Отац Радојица и мајка Јасмина као родитељи десеторо деце – Теодоре, Арсенија, Данила, Анастасије, Софије, Василија, Богдана, Константина, Стефана и Методија, нису крили одушевљење када им је председник нашег клуба Светозар Мијаиловић уручио школски прибор. Како је школска година почела 1. септембра, а малишанима биле потребне свеске, пернице, ранчеви и све што иде уз то, наш клуб је одлучио да им изађе сусрет, те још једном покаже хуманост и поклони им опрему са мотивима Црвене звезде.

Хвала ФК Црвена звезда што нам сваке године излази у сусрет и помаже око школског прибора. Ми смо родитељи дванаесторо деце и много нам значи овакав вид помоћи, јер у кући имамо девет ђака. Раније смо углавном помоћ од Звезде добијали брзом поштом, али сада нам се указала прилика да будемо на стадиону и да нас дочека председник клуба. Још једном, хвала свима у клубу од срца што нам сваке године помажете – рекла је мајка Јасмина.

Црвена звезда ће наставити да помаже свима онима којима је то неопходно.

Претходни текстПриче о Звездиним трофејима – Црвено-бели Чикаго
Следећи текстЗвездини џудисти најбољи на турниру „Алексинац 2023“