Боксерски спектакл на 1. „Меморијалу Бранко Димић“

159

Први Куп пријатељства „Меморијал Бранко Димић“ одржан је у недељу 3. септембра на Звездиним кошаркашким теренима на Малом Калемегдану у организацији Боксерског клуба Црвена звезда.

У ревијалном мечу, пред окупљеним навијачима Црвене звезде и осатлим љубитељима бокса, представили су се боксери нашег клуба и БК Славија из Бања Луке. Иако резултат овога пута није имао никакав значај, Звездини омладинци и сениори ређали су победе изгубивши само један меч. Први трофеј одржаног Купа симболично је припао боксерима Славије као знак почетка једног дивног пријатељства између два велика српска клуба.

За најбољег боксера у сениорској конкуренцији проглашен је капитен Црвене звезде Огњен Вујичић, док је у јуниорској конкуренцији титула за најбољег боксера припала Звездиној младој нади, омладинцу Димитрију Андрејевићу.

За допринос у развоју бокса у Србији и Боксерског клуба Црвена звезда додељене су плакете захвалнице Зорану Лазаревићу, Србобрану Срби Марићу и Војиславу Марчићу. Признања су им уручили Александар Николић, генерални секретар Клуба, Милутин Станковић, тренер и некадашњи капитен Црвене звезде и Јована Маровић, капитен женске сениорске екипе Црвене звезде.

Претходни текстЗвезда продужила уговоре са 10 талената
Следећи текстПриче о Звездиним трофејима – Црвено-бели Чикаго