Звезда савладала и Раднички 1923

35

Новом победом фудаблерке Црвене звезде наставиле су тријумфални низ у Суперлиги Србије. Црвено-беле су у 3 .колу савладале Раднички 1923 резултатом 2:0.

Црвена звезда је до вођства дошла већ у 8. минуту када је прецизна била Мина Чавић. Наша екипа је контролисала игру и одржавала предност, а онда је у самој завршници, у 86. минуту, Николина Миловић затресла мрежу гошћи и на тај начин потврдила победу црвено-белих – 2:0.

Након три кола Црвена звезда има максималан учинак и налази се на 1. месту на табели, а наредног викенда, у 4. колу, наш тим у великом дербију гостује Спартаку у Суботици.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИЧКИ 1923 2:0 (1:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ вештачка трава. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Мина Чавић у 8. и Николина Миловић у 86. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Ђорђевић, Еремић (Црвена звезда), Ракочевић, Васиљевић (Раднички 1923).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић (Малијар од 88. минута), Жарковић, Благојевић (Миловић од 73. минута), Тенков, Сремчевић, Тошковић, Крајшумовић (Матејић од 46. минута), М.Чавић, Ђорђевић.

РАДНИЧКИ 1923: Пајевић, Николић, Живковић, Јуришевић, Милосављевић, Томановић, Симоновић (Чингелић од 57. минута), Марјановић (Васиљевић од 46. минута), Ракочевић, Бицић (Гогић од 46. минута), Бабић.

Претходни текстПобеда и у другој провери – дебитовао Нејпир
Следећи текстЗвездини бисери – Максимовић наставља да решета