Добро дошла кући: Ана Јакшић поново црвено-бела!

107

Звездино дете, репрезентативни дизач Ана Јакшић поново је задужила црвено-бели дрес, трећи пут, и у наредној сезони дириговаће игром нашег клуба!

Вредно и капитално појачање је добио тренер Милан Гршић у виду дизача репрезентативног калибра а које добро познаје. И из млађих категорија Црвене звезде где су поникли, затим из млађих репрезентативних категорија, Тент-а где су наступали са великим успехом, а затим и Волеро Ле Канеа у протеклој сезони.

Ана је рођена 1998. године у Београду, поникла је и стасала на Маракани, наступала за први тим у два наврата на 59 утакмица и освојила 93 поена. У два наврата је играла и за ТЕНТ, затим је наступала за Уб, прво инострано искуство имала у кинеском Шенжену, заједно са Тијаном Милојевић, Дајаном Бошковић и тренером Миром Мусулин, а други део прошле сезоне била део Волеро Ле Кане, са којим је освојила шампионску титулу у Француској.

Са Тентом је била шампион Србије у сезони 2019-20, а у сезони касније играла у финалу плеј-офа БПШ Суперлиге и полуфиналу ЦЕВ Купа.

Прошла је све млађе репрезентативне селекције, део је сениорске репрезентације са којом има бронзу Лиге Нације 2022. Била је на ширем списку за актуелно ЕП заједно са Бојаном Дрчом и Мајом Огњеновић.

Добро дошла кући, Јакша!

Претходни текстМаракана отворена за сезонце од 18 часова
Следећи текстКадети непогрешиви на домаћем терену