Звездина четворка у младој репрезентацији

10

Позив селектора младе репрезентације Србије је стигао на адресу четворице играча Црвене звезде – Владимира Лучића, Уроша Кабића, Андреја Ђурића и Уроша Лазића, који ће бранити боје наше земље на предстојећем мечу квалификација за Европско првенство.

Након утакмице са Новим Пазаром, коју ће Црвена звезда одиграти у суботу, 2. септембра на Маракани у оквиру националног првенства, млади фудбалери нашег клуба ће после само два дана отпутовати у Нови Сад како би се одазвали позиву селектора младе репрезентације Србије.

Талентовани офанзивни везни фудбалер Владимир Лучић, левоноги дриблер Урош Кабић и стамени штопер Андреј Ђурић ће са селекцијом Србије до 21 године започети квалификације за Европско првенство дуелом против селекције Азербејџана. Такође, позив за национални тим је добио и борбени десни бек – Урош Лазић који се тренутно налази на позајмици у Новом Пазару.

Сусрет младог тима наше државе је заказан за 12. септембар од 20 часова у Спортском центру ФСС у Старој Пазови. Орилићи се у групи налазе још са Енглеском, Украјином, Северном Ирском и Луксембургом.

Претходни текстЧеститка поводом 60. рођендана Маракане
Следећи текстУ гротлу Маракане – атмосфера о којој се прича широм света