Иза југа Маракане – Млађи омладинци поново играју

114

Након годину дана паузе, поново је оформљена селекција млађих омладинаца Црвене звезде коју са клупе предводи Владимир Сандуловић, добро познато лице, које се вратило на терене иза Југа Маракане.

Феноменалан је осећај вратити се на стадион „Рајко Митић“. Велика је част и задовољство радити у вољеном клубу, такође, исто је толика и одговорност. Одрадили смо припремни период по зацртаном плану, док је акценат био на индивидуалном развоју играча и на уигравању самог тима. Спремни смо за почетак сезоне и надамо се добрим играма, а жеља је да напредујемо као екипа из утакмице у утакмицу. Главни циљ нам је брз развој и напредак фудбалера – технички, тактички и физички, док ћемо желети да на свакој утакмици да наметнемо агресиван фудбал са високим интензитетом, за шта смо се и спремали кроз припремни период – истакао је Владимир Сандуловић.

За млађе омладинце Црвене звезде ће наступати: Јован Миладиновић, Вук Драшкић, Вељко Симовић, Димитрије Илић, Урош Сандуловић, Теодор Илић, Петар Радић, Лука Јанковић, Бостон Билапс, Немања Ђуришић, Огњен Миленовић, Димитрије Миљковић, Драган Тегелтија, Амар Брунчевић, Ђорђе Петровић и Момир Церовић.

Стручни штаб: Владимир Сандуловић (шеф), Слободан Ракић (помоћни тренер), Борис Бркић (кондициони тренер), Марко Тркуља (тренер голмана).

Претходни текстЗвездини потенцијални ривали у Лиги шампиона
Следећи текстСезонске улазнице – Понедељак 12 часова!