Нејпир: Очекујем да играмо јако, чврсто и направимо велике ствари

13

Америчко-Порторикански плејмејкер Шабаз Нејпир и нови организатор игре Црвене звезде Меридианбет, стигао је у среду у Београд!

Нејпир, који је потписао двогодишњи уговор са црвено-белима и представља огромно појачање за црвено-беле, уз договор и дозволу клуба дошао је у Београд пар дана касније и одмах се након прегледа прикључује припремама тима.

Нејпир има велико НБА искуство, као студент колеџа Конектикат, играо је у НБА лиги за екипе Мајамија, Орланда,Портланда, Бруклина, Минесоте и Вашингтона.

У Европи је наступао за екипе Зенита и Арманија из кога након одличне сезоне стиже у Црвену звезду, а у првој изјави по доласку у Београд истакао је:

– Очекујем да победјујемо, на првом месту очекујем да играмо јако и чврсто, узбудјен само што ћу играти пред таквим навијачима о којима сам толико тога чуо. Једноставно очекујем да урадимо неке велике ствари ове године.

Нови плејмејкер Црвене звезде који же тиму донети креативност на терену, поене, асистенције и велико искуство и квалитет обавиће у четвртак све неопходне тестове и одмах се ставити на располагање тиму који је све бројнији и јачи!

Претходни текстЗвезда „дукатима“ награђује најверније
Следећи текстЗвездини потенцијални ривали у Лиги шампиона