Дођи на рођендан Маракане и купи „Премијум“ сезонску

13

Црвена звезда у оквиру шестог кола Суперлиге Србије дочекује Нови Пазар на Маракани у суботу, 2. септембра од 20 часова, а управо ће на овом мечу бити прослављен 60. рођендан наше друге куће, те вас позивамо да обучете дрес и дођете на утакмицу. Сви који желе да прославе велики јубилеј ће моћи да присуствују мечу, с обзиром да ће бити слободан улаз, али вас подсећамо да је још у току продаја „Премијум“, али и обичних сезонских улазница, тако да имате прилику да обезбедите своје место на стадиону „Рајко Митић“ до краја такмичарске године.

Прави спектакл нас очекује у суботу, за коју смо вам спремили бројна изненађења, а на вама је само да дођете на Маракану и подржите изабранике Барака Бахара у последњој утакмици на домаћем терену пред старт групне фазе Лиге шампиона. Битна напомена јесте да је до сада продато преко 20 хиљада чланских карата, што је рекорд Црвене звезде, а с обзиром да је остало још мало времена, можете искористити прилику да пред меч са Новим Пазаром купите своју сезонску.

Подсећамо вас да немате више права на обнову сезонских карата, те су цене за „Премијум“ сезонске улазнице следеће:

Север – 15.500 динара
Исток – 26.000 динара
Запад – 31.000 динара
Трибина Синиша Михајловић – 76.000 динара

Подсећамо Вас да уколико „Премијум“ сезонску улазницу купите онлајн или у Сервису за чланство где ће вам наше колеге помоћи при попуњавању пријаве, те платите картицом, добијате 1000 динара попуста.

Сезонска улазница подразумева само домаћа такмичења:

Север – 7.000 динара
Исток – 9.500 динара (+65: 7.500 динара)
Запад – 12.500 динара (+65: 8.500 динара)
Трибина Синиша Михајловић – 17.500 динара (+65: 14.000 динара)

Претходни текстУ сусрет жребу у Монаку
Следећи текстИзложба Маракане пред прославу 60. рођендана