Звезда славила против Слоге

104

Звездине фудбалерке оствариле су и другу победу у Суперлиги Србије. Оне су у 2. колу савладале Слогу из Земуна резултатом 3:1.

Црвено-беле су до вођства дошле у 13. минуту када је стрелац била Ана Шћепановић. На 2:0 повисила је Софија Сремчевић у 39. минуту. Ипак, на одмор се отишло са резултатом 1:2, а стрелац за домаће била је Милица Поповић у самој завршници првог полувремена.

Нина Матејић је на полувремену заменила Ивану Малијар, а само једанаест минута касније се уписала у стрелце, повисила на 3:1 и поставила коначан резултат меча.

Црвена звезда се након 2. кола налази на 1. месту са максималним учинком, а у следећем колу, наредног викенда, дочекује Раднички 1923 из Крагујевца.

СЛОГА ЗЕМУН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:3 (1:2)

Београд – Стадион: Спортски центар ФСБ „Ада Циганлија“. Судија: Јелена Цветковић. Стрелци: Поповић у 45. минуту за Слогу, Шћепановић у 13, Сремчевић у 39. и Матејић у 57. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Медић (Слога), Крајшумовић, Сремчевић (Црвена звезда).

СЛОГА ЗЕМУН: Алексић, Милановић, Савић (Марковић од 86. минута), Медић, Милић, Живковић, Баточанин (Гајевић од 52. минута), Пауновић, Поповић, Дробњак, Барјактаровић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар (Матејић од 46. минута), Жарковић, М.Чавић, Тенков (Воркапић од 80. минута), Сремчевић (Илић од 86. минута), Тошковић, Крајшумовић (Миловић од 64. минута), Ђорђевић.

Претходни текстПораз кадета
Следећи текстЗвезда ТВ | Наши клинци за Лигу шампиона