Најава преноса – Омладинци и кадети путују у Лучане

22

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде ће у недељу, 27. августа, гостовати екипи Младости у оквиру четвртог кола шампионата. Екипа Ненада Милијаша ће на терен изаћи од 19 часова, док ће чета Слађана Николића кренути на мегдан Лучанцима два сата раније. Такође, сениорски тим Графичара ће исти дан дочекати Дубочицу на теренима иза југа Маракане од 17 часова у склопу четврте рунде првенства.

Јуниори нашег клуба ће гостовати Младости у Лучанима у недељу од 19 часова у оквиру четвртог кола Омладинске лиге Србије. Црвено-бели су се, савладавши Нови Пазар резултатом 6:0, вратили на победничку стазу, док их очекује меч са традиционално неугодним противником на гостујућем терену, с обзиром на чињеницу да је Младост у ранијим сезонама успевала да изненади Црвену звезду. Меч изабраника Ненада Милијаша можете уживо посматрати на програму Звезда ТВ и нашем Јутјуб налогу под истим називом.

Кадети Црвене звезде гостују истом противнику, док им меч стартује у 17 часова у оквиру четврте рунде националног првенства. У сјајном расположењу са три везане победе играчи Слађана Николића ишчекују сусрет са екипом из Лучана. Навикли су нас Звездини кадети на велики број голова који постижу у просеку на једном мечу, те поново можемо да очекујемо нову голеаду од стране наших момака. Када је у питању форма Младости, наш наредни противник има само једну победу и два пораза. Утакмицу фудбалера рођених 2007. и 2008. године сви заинтересовани могу посматрати на каналу Звезда ТВ у одложеном термину.

Графичар ће у оквиру четвртог кола Прве лиге Србије угостити Дубочицу на теренима Омладинске школе Црвене звезде у недељу од 17 часова. Фудбалски клуб са Сењака тренутно заузима друго место на табели са две победе и ремијем, док је тим из Лесковца седмопласиран после уводна три кола са статистиком у виду једне победе, нерешеног исхода и пораза. Атрактиван и нападачки фудбал екипе Марка Неђића у дуелу са играчима које предводи са клупе тренер Дејан Челар можете посматрати уживо на програму Звездине клупске телевизије, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Распоред утакмица:

Субота, 17 часова, омладинци – Графичар – Спартак
Субота, 19 часова, кадети – Графичар – Спартак

Недеља, 17 часова, ПЛС – Графичар – Дубочица (уживо Звезда ТВ)
Недеља, 17 часова, кадети – Младост – Црвена звезда
Недеља, 19 часова, омладинци – Младост – Црвена звезда (уживо Звезда ТВ)

Претходни текстЦрвена звезда уручила чек од 50 хиљада евра Народним кухињама на Космету
Следећи текстБахар: Тежимо високом ритму током свих 90 минута