Бахар: Тежимо високом ритму током свих 90 минута

28

Шеф стручног штаба наше екипе – Барак Бахар је изнео очекивања пред утакмицу петог кола Суперлиге Србије коју ће првотимци Црвена звезде одиграти на гостујућем терену против Вождовца у суботу од 19 часова.

Упознати смо са чињеницом да је Вождовац најмлађа екипа у Суперлиги. Саставили су тим од талентованих и младих играча, не само оних који су прошли Омладинску школу Црвене звезде, већ и фудбалера из других клубова. Вождовац је добра екипа, коју краси брзина, али и амбициозни појединци. На мојим играчима је да наставе са добрим партијама и да размишљају о својој игри – поручио је Барак Бахар.

Црвено-бели ће меч против градског ривала одиграти на вештачкој трави.

– Утакмица против Вождовца ће се разликовати од претходних, с обзиром да ћемо играти на вештачкој подлози. Свакако је то нешто ново за мене и целокупни стручни штаб, екипа ће морати другачије да игра. Међутим, знамо да се ради о новом терену и верујем да ћемо имати добре услове за игру.

Изралески стручњак је поручио да црвено-бели напорно раде како би током дуела свих 90 минута одиграли на високом нивоу.

– Увек припремамо екипу са циљем да добро отвори утакмицу и буде потпуно спремна за сам почетак. Ипак пођеднако је битно да се исти ниво задржи и у другом полувремену, не само због резултата, већ и због чињенице да нас очекују утакмице у Лиги шампиона, где је потребан висок интензитет игре. Потрудићемо се да висок ритам задржимо током свих 90 минута, а не само током једног полувремена. Играчи се напорно припремају за то и тренирају како би циљ спровели у дело.

Говорио је Барак Бахар и о младом штоперу Андреју Ђурићу.

– Андреј је стигао тек пре неколико дана и одрадио један тренинг, међутим нажалост се повредио. Имаћу прилику да га видим на тренингу и проценим каква ће бити његова улога.

Истакао је стратег наше екипе да прати српске клубове на европској сцени, али и да се полако упознаје са Суперлигом Србије.

Наравно да пратимо све утакмице. Јако је битно због српског фудбала да клубови који наступају у Европи буду добри и освајају бодове. Од када су почеле утакмице у Суперлиги полако се упознајемо са домаћим шампионатом. Најбитније је да ми напорно радимо и тренирамо, а затим ћемо видети како ће све изгледати – закључио је Барак Бахар.

Претходни текстНајава преноса – Омладинци и кадети путују у Лучане
Следећи текстУ сусрет противнику – Вождовац