Мијатовић: Пресингом до победе против Вождовца

33

Фудбалери Црвене звезде су у сезону ушли на најбољи могући начин са четири убедљива тријумфа, а млади Јован Мијатовић верује да ће се у суботу од 19 часова када ћемо гостовати Вождовцу, тај низ и наставити.

Очекује нас тешка утакмица против Вождовца који је млада и брза екипа, али смо свесни које су наше предности и даћемо све од себе да их искористимо. У добром смо ритму, на прва четири меча смо постигли 16 голова, што довољно говори о томе да тежимо нападачком и ефикасном фудбалу. Пробаћемо и у суботу да кроз пресинг дођемо до брзог гола, што је такође карактеристика која нас краси – почео је млади Мијатовић.

Повреда је прошлост, а поготком у Лучанима, као и добром партијом против Спартака на Маракани, показује Звездин нападач да је у форми.

Мучила ме је повреда, али сада сам максимално спреман да помогнем екипи и тиму у томе да остваримо што бољи резултат. Желимо да прву утакмицу Лиге шампиона дочекамо у што бољој форми и, наравно, са свим победама у првенству. Свестан сам своје улоге, наставићу да кроз тренинге пружам максимум и борим се за место у тиму.

Мијатовић очекује велику подршку звездаша против Вождовца.

Без обзира на то што смо гости, верујем да ће звездаши испунити трибине и да ће нас њихова песма носити до још једне победе. Гол у Лучанима сам управо посветио звездашима који су у великом броју испунили трибине, и надам се да ће тако бити и у суботу. Ако погодим, поново је гол за њих – уз осмех ће популарни Бекам.

Претходни текстПримобет нови називни спонзор РК Црвена звезда
Следећи текстИза југа Маракане – Млађи пионири надиграли Јувентус