Андреј Ђурић продужио уговор са Црвеном звездом

52

Талентовани штопер и млади репрезентативац Србије – Андреј Ђурић, продужио је уговор са Црвеном звездом на три плус једну годину, а као неко ко је прошао читаву Омладинску школу нашег клуба, није могао да сакрије осмех са лица због тога што је поново у црвено-белом дресу.

Најсрећнији сам човек на свету. Изузетно ми је драго што продужујем уговор са Звездом и надам се да ћу се изборити за место у тиму, уз жељу да останем ту. Већ сам дебитовао и сада су снови мало већи, тичу се трофеја, дербија, првог гола и надам се да ћу то све испунити. Тренирао сам са екипом, сви саиграчи су срећни што ме поново виде, пожелели су ми добродошлицу и хвала им на томе. У Словенији сам био стандардан, то је једна страница у мојој каријери, али сада је време за нову и надам се да ће то све бити како треба. Сваком играчу је најбитније да игра, поготово младом и то на позицији штопера, тако да сам скупио искуства и верујем да Звезда сада има бољег фудбалера него пре годину дана. Пратио сам клуб наравно, мислим да никада Звезда није била оволико моћна и да имамо много сјајних играча. Примили смо само један гол до сада, то значи да одбрана сјајно функционише и да је конкуренција здрава, а на мени је да се изборим за место у тиму – рекао је Ђурић.

Андреј Ђурић је рођен 21. септембра 2003. године и прошао је комплетну Омладинску школу Црвене звезде. Након освајања Кадетске лиге Србије, а потом и Омладинске лиге Србије са капитенском траком око руке, изданак генерације коју је са клупе предводио Марко Неђић, прешао је у наш развојни тим Графичар где је начинио прве сениорске кораке. Затим је уследила прекоманда у први тим Црвене звезде где је код Дејана Станковића забележио три наступа, те ново каљење у дресу Домжала, где се издвојио као један од најбољих фудбалера словеначког првенства.

Претходни текстФудбалерке Звезде тријумфом започеле сезону
Следећи текстЗвезда је породица | Угостили смо породицу хероја са Косова