Представници СК Зохур из Египта у посети Црвеној звезди

63

Делегација Амбасаде Египта у Србији и Спортског клуба Зохур из ове афричке земље посетила је данас СД Црвена звезда где је разговарано о успостављању евентуалне сарадње два спортска друштва.

Египатску делегацију коју су чинили Мохамед Мотеи, генерални секретар Зохур СК, Ибрахим Хамза, заменик шефа мисије и Ајман Ел Шеик, саветник Амбасаде Египта примио је Зоран Аврамовић ,генерални секретар СД Црвена звезда, у присуству Владана Гачића, генералног секретара Џудо клуба Црвена звезда.

Џудо клубови Зохур и Црвена звезда већ су успоставили сарадњу. Египатски џудисти се налазе на кампу нашег џудо клуба на Копаонику, а у блиској будућности ће Звездине џудоке ће бити гости египатског клуба.

Представници спортских друштава су разговарали о успостављању евентуалне сарадње, а египатска делегација је обишла дтадион „Рајко Митић“ и музеј ФК Црвена звезда, где их је примио Светозар Мијаиловић, председник нашег фудбалског клуба.

Том приликом, представници два спортска колектива су разменили пригодне поклоне и пожелели да будуће партнерсто буде успешно.

Претходни текстБесплатан улаз за децу до 12 година против Спартака
Следећи текстЗвезда уручила донације манастирима на Косову и Метохији