Звездини џудисти угостили шампионе провинције Лиаонинг

47

Да се добар глас далеко чује најбољи су доказ џудисти Црвене звезде, актуелни првопласирани на клупској ранг листи Европске џудо уније којима је у у госте дошао најбољи тим провинције Лиаонинг. Спортски пријатељи из Народне републике Кине пожелели су да са најбољим клубом у Европи размене искуства а уједно стваре и нова пријатељстава.

Звездини џудисти угостили су кинеску екипу на добро познатој адреси, у Љутице Богдана где брусе форму на тренинг кампу. О снази кинеског Клуба најбоље говори податак да су џудоке Лиаонинга шампиони истоимене провинције која броји за наше прилике фантастичних 44 милиона становника.

У Спортском центру Шумице, добро познатом храму џудоа, у пријатељском мечу између Црвене звезде и Лиаонинга планирана је и завршница овог међународној тренинг кампа. У понедељак 14. августа у 17 30 часова најбољи клуб Европе и шампиони најмногољудније земље света, приредиће незаборан спортски спектакл. Домаћини позивају све љубитеље овог олимпијског борилачког спорта да испуне дворану Шумице и уживају у врхунском спорту и изванредном џудоу.

Претходни текстОмладинци стартовали седмицом
Следећи текстБахарових доминантних 10 – најбољи позив за једанаесту