Жан Филип Красо поново играч кола Суперлиге

112

Нападач нашег тима – Жан Филип Красо је потпуно заслужено и после одигране друге рунде Суперлиге Србије изабран за играча кола домаћег шампионата, с обзиром да је на дуелу против крушевачког Напретка уписао асистенцију и два поготка.

Жан Филип Красо је на сјајан начин отворио сезону када је реч о националном првенству. Репрезентативац Обале Слоноваче је стигао у Црвену звезду у летњем прелазном року и већ током припремног периода успео да остави фантастичан утисак. Са сјајним партијама је наставио и на старту сезоне, када је већ на утакмици првог кола Суперлиге Србије у два наврата погодио мрежу Војводине, коју су црвено-бели савладали са убедљивих 5:0. Недељу дана касније Красо је потврдио квалитет и очекивања навијача, који су сада већ сигурни да ће уживати у голгетерским издањима нашег офанзивца.

Фудбалери Црвене звезде су славили на утакмици другог кола националног првенства, а изабраници Барака Бараха су били бољи од екипе Напретка (4:0). Красо је пружио још једну изванредну партију, са крајњим учинком од два гола и једне асистенције. У петом минуту меча главни арбитар је досудио једанаестерац, а лопту на белу тачку је ставио Красо и прецизно погодио за вођство црвено-белих. Играо се 71. минут када су звездаши аплаузом поздравили још један фантастичан погодак снажног офанзивца. Красо је са 20 метара упутио ударац, погодио “малу” мрежу и поставио коначан резултат.

Звездин нападач је пред почетак утакмице трећег кола Суперлиге Србије награђен заслуженом плакетом, коју му је уручила представница компаније „Моцарт“ – Кристина Пауновић.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Иван Ћоровић
Следећи текстМладост – Црвена звезда 1:4 (1:2)