МВП против Напретка – Осман Букари

104

Након што је епитет најбољег играча, не само на мечу против Војводине, већ и у читавом колу имао Жан Филип Красо, овога пута је највећи индекс (266) остварио Осман Букари.

Брзоногог Гањанина су испратили Мијаиловић са индексом 260, те Митровић који је скупио 257 поена. Најопаснији када је реч о противничком голу био је Красо који је и постигао два поготка уз „хГ“ ратинг који је износио 0.91. Највише освојених дуела, чак 11 имао је Дегенек, који је и зауставио 10 противничких напада, те се издвојио као наш најзапаженији дефанзивац против Напретка. Интересантно, Дегенек је имао и највише додавања (64). Највише нападачких акција (7), као и дриблинга (5) имао је управо Букари.

Тимски гледано, Звезда је уписала просечан индекс 224, уз осам креираних прилика од које су четири искориштене. Интересантно је да смо укупно од 17 шутева, имали четири у оквир гола и да је сваки пут Бајић био савладан. Посед лопте за наш тим износио је 70 посто, што довољно говори о сувереној доминацији коју смо имали кроз контролу меча. Уписали смо и 494 успешна додавања, од којих је чак 244 било ка напред, док смо далеко више атаковали из позиционих напада (65) од којих је 12 завршено ударцем. Успешних дриблинга имали смо чак 21, а успешних стартова 12, док смо доминирали и када је реч о дуелима (ваздушних – 19, на земљи – 56).

Претходни текстМилијаш: Жељно ишчекујемо Лигу шампиона, спремни смо за старт сезоне
Следећи текстТема дана | И трибине Маракане добијају нови сјај, замена столица у току