Милијаш: Жељно ишчекујемо Лигу шампиона, спремни смо за старт сезоне

25

Јуниорска селекција Црвене звезде је, након одлично одрађених припрема, спремна за почетак шампионата, који је заказан за 12. август када ћемо дочекати Бродарац на теренима иза југа Маракане. Шеф стручног штаба омладинаца нашег клуба – Ненад Милијаш је изнео очекивања пред почетак националног првенства, али се осврнуо и на све оно што је урађено током припрема.

Прошло је више од месец дана од када сам преузео екипу. Имали смо времена да се међусобно упознамо. Радили смо високим интензитетом прво припремајући се у Београду, па потом у Врњачкој Бањи и испунили смо циљ који смо поставили током припрема. Задовољан сам контролним мечевима, али најбитније је да смо одлично тренирали. Знамо да се у Црвеној звезди увек гледају голови, али ипак смо играли пријатељске утакмице на којима смо покушали да прикажемо сегменте игре са тренинга. Важно је да су момци давали све од себе, као и да су напредовали из дуела у дуел – рекао је некадашњи капитен Црвене звезде.

У оквиру генералне пробе наша омладинска селекција је савладала Хонвед резултатом 0:3, а млади стратег отворено истиче да је тим спреман за почетак Омладинске лиге Србије.

Утакмица у Мађарској је заокружила комплетан рад пред почетак сезоне. Сигурно да смо спремни за старт првенства, а управо кроз мечеве у Омладинској лиги Србије ћемо се спремати за Лигу шампиона коју жељно исчекујемо. Играчи су свесни у ком клубу играју и циљева који су постављени. Тим је састављен од младих фудбалера и ово је била промена за њих, долазак новог тренера. Најбитније да смо направили сјајну групу, са добром атмосфером. У овим годинама грешке су саставни део фудбала, долази често до пада концентрације, много више него код првотимаца. Апострофирам да је сваки појединац на терену дао максимум, као и да ћемо дати све од себе да отворимо такмичарску годину на најбољи могући начин – закључио је Ненад Милијаш.

Претходни текстАлварес и Томовић нови чланови стручног штаба КК Црвена звезда
Следећи текстМВП против Напретка – Осман Букари