Звездин караван обојио Неготин у црвено-бело

25

Звездин велики летњи караван крстари кроз Источну Србију, а након посете Бору стигли смо у Неготин како би обрадовали навијаче и захвалили им се за велику љубав и подршку.

Прелеп дочек приредили су нам најватренији навијачи Звезде из Неготина, с обзиром да су на самом уласку у град развили транспарент са натписом: „Биће дана биће лета, бићеш опет првак света“. Уз пиротехнички перформанс увеличали су долазак нашег клуба у њихов град, из којег су безброј пута долазили на Маракану како би бодрили своје љубимце на терену.

Стационирали смо се на Тргу Ђорђа Станојевића, а огроман број малишана је једва дочекао да се фотографише са пехарима титуле шампиона државе, Купа Србије, као и оног највреднијег – трофеја Лиге шампиона. Да је Звезда велика породица доказао је и спектакл, који је започео у 20 часова, када су звездаши из Неготина обојили главну улицу у црвено-беле боје уз транспаренте и заставе. Орила се и звездашка музика током читавог трочасовног дружења, а наш клуб је постао је јачи за 74 члана.

Становници Неготина су нам на самом крају дружења пожелели срећан пут, али и да ћемо се навијати за наш клуб већ за викенд, када ће доћи на Маракану, на меч другог кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Напретка.

Звездин караван, нестаје, те ће већ сутра обићи још један град у источном делу Србије – Зајечар, у ком ће наша експедиција боравити од 18 до 21 час.

Претходни текстПет нових имена у рукометном клубу
Следећи текстШест првака и 19 медаља на шампионату Србије