Дегенек се дружио са звездашима и продавао Премијум сезонске карте

10

Изазвао је праву помаму Милош Дегенек међу звездашима када се данас, после јутарњег тренинга, око 12 часова појавио у Сервису за чланство.

Звезда делује незаустављиво, а протагониста неких од највећих успеха нашег клуба у новијој историји је свакако Дегенек који се данас сликао са великим бројем навијача, делио аутограме, али и учлањивао звездаше у клуб, те продавао Премијум сезонске улазнице. Било је то право црвено-бело дружење.

Драго ми је што људи долазе у великом броју како би купили своје Премијум сезонске улазнице, јер то много значи клубу, а показатељ је и колико звездаша има. Волео бих да Звезда може да распрода цео стадион са сезонским картама, тиме би се помогло клубу, а и нама на терен би значило, јер сви волимо да играмо пред пуним трибинама. Звезда је у лепом тренутку, надам се да ћемо наставити у овом ритму и бити још бољи. Сви се распитују за карте за Лигу шампиона, додуше још увек чекају жреб, али свима кажем да је ривал небитан и да треба да дођу да гледају Звезду, а не Манчестер или Реал. Видело се колико нама значи подршка, првих 25 минута против Фиорентине када смо играли пред 36 хиљада навијача, било је фантастично и мислим да су људи уживали. Све то нам даје снагу, јер су навијачи наш 12. играч, а пуна Маракана је наша мотивација и уједно страх за противника. Са великим задовољством сам данас овде, мислим да је важно да и ми – играчи, одвојимо наше време и дружимо се с људима који долазе на утакмице. То је узајамно поштовање – закључио је Дегенек.

„Премијум“ сезонска улазница подразумева сва домаћа такмичења и пакет карата за групну фазу Лигу шампиона и цене су следеће:

Север:
Нова – 15.500 динара
Обнова – 10.500 динара

Исток:
Нова – 26.000 динара
Обнова – 17.000 динара

Запад:
Нова – 31.000 динара
Обнова – 20.500 динара

Трибина Синиша Михајловић:
Нова – 76.000 динара
Обнова – 34.000 динара

Подсећамо Вас да уколико „Премијум“ сезонску улазницу купите онлајн или у променоару испред Сервиса за чланство где ће вам наше колеге помоћи при попуњавању пријаве, те платите картицом, добијате 1000 динара попуста.

Претходни текстШест првака и 19 медаља на шампионату Србије
Следећи текстЗајечар слави Токио и Бари