Звездаши из Бора поздравили караван и позвали навијаче на Напредак

69

Црвено-бели караван је након пар дана паузе наставио своју турнеју, те смо данас посетили Бор, град у источном делу Србије.

Невероватан дочек су нам приредили становници Бора, који су на неколико места направили шпалире са пиротехничким перформансима и тако увеличали долазак вољеног клуба у њихов град. Наша експедиција стационирала се у главној улици – Моше Пијаде испред Дома културе у Бору, а још пре него што смо поставили фан зону, створио се велики ред најмлађих звездаша, који су се одушевили када смо изнели пехаре освојене прошле сезоне, као и онај највреднији трофеј – Лиге шампиона. Орила се Звездина музика у центру овог лепог града током читавог трочасовног дружења, док су најватренији навијачи развили транспарент на ком је писало „И опет ће бити он!“, алудирајући на познату звездашку песму. Звезда је велика породица, а од данас је већа за 68 чланова, који једва чекају окршаје Црвене звезде у Лиги шампиона, с обзиром да су константно причали о прелепој игри изабраника Барака Бахара.

На самом крају дружења, звездаши из Бора су нам се захвалили на посети и нагласили да дружење настављамо у суботу на Маракани, када ће Звезда дочекати Напредак у другом колу Суперлиге Србије.

Звездин караван већ сутра наставља свој пут, када ћемо од 18 до 21 час бити на главном тргу у Неготину.

Претходни текстДраговић: Хвала навијачима, укључио сам се у кампању за сезонске
Следећи текстДегенек вас чека, купите Премијум сезонску карту!