Честитке репрезентацији до 18 година, Звезда је за српску кошарку увек ту!

60

Кошаркашка репрезентација Србије за играче до 18 година, освојила је у недељу увече титулу првака Европе!

Пре него што крене присвајање заслуга оних који су се најмање питали и учинили да до овог резултата дође (или да им буде покриће за пропусте у организацији турнира), КК Црвена звезда Меридианбет жели овим путем, јавно да честита огроман успех најзаслужнијима:

Свим играчима који су ову медаљу изборили на терену, селектору Ненаду Стефановићу и његовом стручниом штабу, као и свим људима који су били директно укључени у рад ове селекције до 18 година.

Поносни смо на успех и допринос играча и тренера КК Црвена звезда, јер смо увек истицали да нам је интерес српске кошарке (а не појединаца у њој) на првом месту: Николе Топића, Павла Мишића, Андреја Костића, тренера у стручном штабу Јовице Антонића и физиотерапеута Ђорђа Царевића.

Овим путем искрено се захваљујемо и нишкој публици која је и овог пута огромном подршком играчима и екипи допринела великом успеху селекције играча до 18 година.

КК Црвена звезда ће као и сваки пут до сада, и која год да је акција репрезентације у питању, бити на располагању без икаквих органичења и забрана, јер нам је интерес српске кошарке на првом месту. И он се показује делима, а не речима.

Претходни текстЛучић: Сањао сам гол за Звезду
Следећи текстНаслеђе трофеја „Бора Костић“ – Иванић и Катаи носиоци традиције