Звездина наградна игра за Лигу шампиона

62

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да од понедељка, 31. јула, креће сјајна наградна игра у којој победнике чекају карте за Лигу шампиона. У наредних пет недеља наш клуб ће уручити укупно десет улазница за групну фазу најквалитетнијег такмичења у Европи, а вас чека могућност да заједно на трибинама Маракане стварамо моменте за памћење.

Сви звездаши могу учествовати у наградној игри на веома једноставан начин. Услови које сви заљубљеници у црвено-беле боје морају да испуне су следећи:

1. Запратите Звезда Кидс Инстаграм профил
2. Запратите Анастасија Звезда Кидс Инстаграм профил
3. Запратите Звезда ТВ Инстаграм профил
4. Запратите Црвеназвезда_ос Инстаграм профил
5. Запратите Звездине Легенде на Инстаграму
6. Запратите Звездин ТикТок налог
7. Запратите Звезда Кидс ТикТок налог

Када стекнете могућност да учествујете у наградној игри, пред вама ће се наћи неколико препрека које ће вас водити до ваших карата за Лигу шампиона.

Сваког дана почев од 31. јула на сторију главног Инстаграм профила Црвене звезде биће постављена загонетна фотографија која ће вас водити до тајне локације. У току недеље откриваћемо по један део слике, а на вама је да утврдите која је скривена локација у питању.

Када уочите о ком месту је реч, на вама је да дан пре утакмице другог кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Напретка, од 18 часова будете на откривеној локацији. Сачекаће вас наша екипа и уручити специјалне ваучере који вас воде корак ближе награди.

Оно што је у наставку потребно да урадите јесте да дођете на утакмицу наших првотимаца, а у току меча спикер на стадиону ће прочитати редни број, који је истакнут на ваучеру, срећног добитника. Победника очекују две карте за Лигу шампиона које ће моћи да преузме у Сервису за чланство на полувремену дуела са екипом из Крушевца.

Исти систем ће се понављати наредних недеља, с тим што ће сваке седмице бити потребно да звездаши открију другу тајну локацију. Апелујемо на све звездаше да уколико желе да стигну до вредне награде редовно прате објаве на Инстаграм профилу ФК Црвена звезда, где ћемо из дана у дан обавештавати све навијаче о актуелностима везаним за наградну игру.

Преостаје нам само да вас позовемо да запратите Звездине налоге на друштвеним мрежама, учествујете у наградној игри, освојите карте за Лигу шампиона и будете део нових историјских момената!

Претходни текстБахар: Спремни смо да покажемо навијачима жељу за победом
Следећи текстУ сусрет противнику – Војводина