Јагодини је Звезда икона града

6

Звездина 13. дупла круна, као и трофеј Лиге шампиона су у склопу великог летњег каравана нашег клуба стигли у Јагодину, са циљем да одушеве навијаче из познатог црвено-белог града и захвале им се за верност пружену током претходне сезоне.

Аутобус са грбом нашег клуба су по уласку у Јагодину сачекали звездаши, који су нас спровели до места где је постављена фан зона. Уследио је на старту пиротехнички перформанс, а добро познате песме су одзвањале улицама чувеног Звездиног града. Поред тога најватреније присталице су високо истакле паролу: “Икона си овог града”, а управо тиме су јасно исказале шта за њих представља вољени клуб.

Громогласним аплаузом заљубљеници у црвено-беле боје су поздравили пехаре, који су били постављени на специјална постоља. Потом је уследило скандирање намањено чувеном “ушатом” трофеју.

У наставку пратила нас је права топла и породична атмосфера, јер су многочлане фамилије са дечицом уживале у дружењу. Фотографије забележене у фан зони остају као трајна успомене за најмлађе звездаше који ће на тај начин стећи непроцењиву љубав према Црвеној звезди, а чак 53 навијача из овог места су овековечила верност нашем клубу путем чланске карте.

У 21 час наша делегација је кренула према Београду и Маракани, а како смо дочекани у великом стилу ништа мање свечан испраћај нису приредили Јагодинци. Ориле су се добро познате Звездине песме, уз поруку да ће велики број навијача бити на највећем српском стадиону у недељу, 30. јула, на отварању домаћег првенства против Војводине. Препуни успомена стигли смо на стадион “Рајко Митић”, одакле ћемо наставити нашу турнеју у понедељак.

Претходни текстЗвездина деца купила „Премијум“ сезонске улазнице
Следећи текстЗлато за Страхињу, Тирнанићевој бронза на Балканијади