Звездина деца купила „Премијум“ сезонске улазнице

47

Звезда игра атомски фудбал, а нема сумње да ће ово бити сезона афирмације Звездине деце која су данас посетила Сервис за чланство, купила „Премијум“ сезонске улазнице те позвала навијаче да и они то исто учине.

Запутили су се после јутарњег тренинга – Владимир Лучић, Никола Митуљикић, Стефан Лековић и Јован Шљивић ка Сервису за чланство и изазвали праву помаму међу звездашима који су се ту затекли и искористили прилику да се сликају са нашим талентима. Наиме, квинтет црвено-беле деце је одлучио да купи „Премијум“ сезонске улазнице и тако подржи клуб пред почетак нове сезоне, а уједно и да позове навијаче да и они њиховим стопама крену и учине то исто.

– Сви су узбуђени због тога како Звезда игра, мислим да нас чека фантастична сезона – рекао је Лучић.

Није мала ствар постићи пет голова против Фиорентине за 19 минута, буквално смо целу утакмицу доминирали – речи су Митуљикића.

Посебан је осећај играти пред 36 хиљада људи на Маракани, тешко је речима описати колико нам навијачи значе – тврди Лековић.

Одлучили смо и ми да купимо „Премијум“ сезонске улазнице, а позвао бих и навијаче да учине исто, јер имају шта да виде од Звезде – каже Шљивић.

„Премијум“ сезонска улазница подразумева сва домаћа такмичења и пакет карата за групну фазу Лигу шампиона и цене су следеће:

Север:
Нова – 15.500 динара
Обнова – 10.500 динара

Исток:
Нова – 26.000 динара
Обнова – 17.000 динара

Запад:
Нова – 31.000 динара
Обнова – 20.500 динара

Трибина Синиша Михајловић:
Нова – 76.000 динара
Обнова – 34.000 динара

Подсећамо Вас да уколико „Премијум“ сезонску улазницу купите онлајн или у променоару испред Сервиса за чланство где ће вам наше колеге помоћи при попуњавању пријаве, те платите картицом, добијате 1000 динара попуста.

Претходни текстКапитен и даље у црвено-белом, Бранко Лазић продужио уговор!
Следећи текстЈагодини је Звезда икона града