Дејан Давидовац улепшао завршетак летњег кампа КК Црвена звезда

43

КК Црвена звезда мтс већ традиционално организовао је током јула летњи кошаркашки камп за све младе кошаркаше на Златибору.

Сада већ са богатим искуством организације овог кампа, КК Црвена звезда и ове године потрудио се да свим младим кошаркашима полазницима понуди ново искуство, могућност да напредују технички и тактички, али и да стекну оно најважније нова пријатељства са вршњацима из земље, региона, али и широм Европе.

За кошаркашки напредак и добру атмосферу били су задужени тренери млађих селекција Црвене звезде који су доказани стручњаци на пољу рада са младим кошаркашима. Ове сезоне тренерска екипа била је појачана и Драганом Вуковићем вишеструким шампионом и освајачем бројних трофеја са нашим женским клубом.

За Летњи кошаркашки камп 2023. одвојени су сада већ стандардни термини на добро познатој локацији на Златибору. Учешћем на кампу полазници су задужили адидас опрему КК Црвена звезда, а по завршетку су добили заслужена признања, медаље и пехаре.

И ове године бројне полазнике Звездиног кампа обрадовала је и посета једног од првотимаца црвено белих који је прошао сличан пут, који ће проћи неко од дечака који су се ове године били полазници кампа КК Црвена звезда.

Гост – домаћин, овога пута био је наш првотимац и репрезентативац Србије Дејан Давидовац који је својим присуством улепшао завршетак кампа и поделио медаље и дипломе свим полазницима кампа КК Црвена звезда на Златибору:

Знам колико овој деци значи да неко од нас професионалних кошаркаша дође и увелича крај једног кампа. Био сам и својевремено полазник бројних кампова као много млађи. Ово је дуга традиција Црвене звезде и знам да су деца увек имала заиста одличне услове и прилику да раде са најбољим тренерима. Лепо искуство, надам се да ће и клинцима значити, као што је и мени у њиховим годинама. Трудио сам се да им упутим и по неки савет сада је на њима да наставе да раде и да тренирају Свакако очекује да неко од ове деце једног дана дође до краја, односно заврши у врхунској кошарци и на прволигашким теренима – рекао је Давидовац.

Клуб овом приликом жели да се захвали свим партнерима и спонзорима клуба који већ дужи низ година помажу у реализацији кампа КК Црвена звезда: адидас (технички спонзор), ИДЕА, Леснина и Вивиа.

Црвена звезда ће, што је сада већ и традиција клуба, и наредног лета одржати нови камп, а о свим важним информацијама сви заинтересовани биће благовремено обавештени.

Претходни текстБукари: Очекујемо испуњену Маракану, можемо до победе уз снагу навијача
Следећи текстУ сусрет противнику – Фиорентина