Дечија љубав победник Звездиног каравана у Шамцу

28

Након обиласка Брчког, Звездин караван је наставио своју руту, те је тако данас стигао у Шамац и добио 89 чланова пред историјску сезону за наш клуб.

Шамац је црвено-бели град, а то доказује из године у годину, те је тако и ове сезоне био на висини задатка. Наша делегација је у 18 часова поставила своју фан зону испред клуба навијача Црвене звезде у овом дивном граду, а домаћини су показали своју гостопримљивост на делу, с обзиром да су нам помагали око саме поставке у жељи да се што пре фотографишу са пехарима, односно да купе или обнове своју чланску карту. Није могао да се изостави ни спектакуларан дочек Звездиног аутобуса, уз пиротехнички перформанс, стога је на најлепши могући начин започело трочасовно дружење. Црвено-бела породица је велика, а то је доказано и данашњом посетом Шамца, у ком су као и осталим градовима преовладавале породице са најмлађим члановима, који су уживали у Звездиним песмама, које су се ориле са разгласа.

Постали смо јачи за чак 89 чланова, који су овековечили долазак Црвене звезде у њихов град трећу годину за редом, фотографијама са пехарима освојеним у протеклој сезони, као и чувеним пехаром Купа европских шампиона, који свуда изазове одушевљење и подсети на славне дане нашег клуба. Нису могле да се изоставе приче о снажном тиму који предводи Барак Бахар, па су нас звездаши из Шамца на леп начин и испратиле уз коментарисање утакмица одиграних у Русији, поред тога, пожелели су нам да наставимо дружење и у наредним годинама, али и предстојеће сезоне на стадиону „Рајко Митић“.

Звездин караван наставља свој пут, а сутра ћемо посетити Модричу, град који нам је био домаћим 25. марта ове године, када је тамошњи клуб прослављао своју стогодишњицу.

Претходни текстЏоел Боломбој ново појачање КК Црвена звезда Меридианбет!
Следећи текстДраговић: Желимо да навијачи уживају, очекујемо их против Фиорентине