Драговић: Желимо да навијачи уживају, очекујемо их против Фиорентине

57

Фудбалери Црвене звезде су се после изузетно успешног припремног периода у Русији вратили у Београд, а капитен нашег клуба Александар Драговић је истакао да је и више него задовољан досадашњим резултатима, као и да ће црвено-бели бити максимално спремни за предстојеће изазове.

Изузетно сам задовољан припремним периодом који је иза нас, одлично смо тренирали. Веома брзо смо се прилагодили захтевима новог стручног штаба на челу са Бараком Бахаром, што показују и резултати. Имамо прилику да сарађујемо са професионалцима, који одлично знају свој посао и имају велику жељу за рад са играчима, у таквим околностима код фудбалера се јавља додатна мотивација. Верујем да је ово тек почетак сјајне сарадње – истакао је Александар Драговић.

Говорио је дефанзивац наше екипе о капитенској траци, али и припремним утакмицама.

Капитенска трака у Црвеној звезди је посебна одговорност, срећан сам што су у мени препознали лидера. Велика је част и привилегија бити на позицији капитена. Радујем се предстојећој сезони, која ће као што смо то већ много пута поновили бити историјска. Директни смо учесници Лиге шампиона и имаћемо довољно времена да будемо максимално спремни и конкурентни у том такмичењу. Много нам значе и провере против екипа као што су Фенербахче и Зенит, следи 26. јула и утакмица са Фиорентином. Желимо да ове сезоне наши навијачи уживају у игри Црвене звезде, верујемо да ћемо их видети у великом броју и на мечу против италијанског представника, како бисмо на прави начин и уз њихову неизоставну подршку заокружили припремни циклус – закључио је Александар Драговић.

Претходни текстДечија љубав победник Звездиног каравана у Шамцу
Следећи текстСтигао је и литвански шутер – Рокас Гиедраитис је црвено-бели!