Власеница са 101 чланом потврдила звездаштво

40

После једног дана паузе црвено-бели караван је наставио обилазак Републике Српске, а највернији навијачи из Власенице су појачали наш клуб са 101 новим чланом.

Звездина фан зона је од 18 часова постављена, а навијачи су са великом радошћу прилазили најзначајнијим трофејима нашег клуба. Сјајна атмосфера је употпуњена Звездиним песмама, којима су се као и прошле године највише обрадовали најмлађи звездаши.

Сјајна атмосфера је била уочљива на сваком кораку, а поред пехара Лиге шампиона, првенства и Купа Србије, највећу пажњу су привлачили Звездин аутобус и црвено-бели реквизити. Малишани су се посебно обрадовали балонима са мотивима нашег клуба, али и заједно са родитељима изражавали задовољство због посете Црвене звезде.

Након трочасовног дружења Звездина делегација, препуна лепих утисака, је напустила Власеницу. Становници овог места су показали верност клубу кроз чланство, а са 101 новим чланом црвено-бели аутобус је наставио пут ка Брчком, где ће сутра од 18 сати до 21 час бити постављена фан зона.

Претходни текстБахар: У Звезди се трофеји подразумевају, али тек смо почели
Следећи текстИза југа Маракане – Развој и напредак млађих пионира