Бахар: У Звезди се трофеји подразумевају, али тек смо почели

48

Црвена звезда је освојила престижни „Пари куп“, а фантастичну игру потврдили смо и на данашњем сусрету када смо са 1:3 савладали Фенербахче. Утиске после меча, али и турнира изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Веома важна утакмица за нас, али и победа. Уписали смо три тријумфа и освојили престижни „Пари куп“. Ипак, најважнијеје да напредујемо у свим сегментима и да оно што радимо на тренинзима преносимо на терен. У првом полувремену смо и креирали и реализовали прилике. У другом је то било мало слабије, али нормално је да буде тако након више од три недеље припрема. Задовољан сам радом, како играча, тако и стручног штаба, наравно и понашањем, жељом за победом и напретком – почео је Бахар.

Стручњак из Израела најављује да је ово само почетак.

– У Звезди се трофеји подразумевају, и наравно да желимо да их освајамо. Данас смо савладали одличну екипу са квалитетним појединцима. Битно је победити, без обзира на то да ли је пријатељска утакмица, поготово сада, када се повезујемо и упознајемо. Ипак, утисак ми је да смо се, и мој стручни штаб, и ја већ прилагодили на Звезду. Но, ово је само почетак, наставићемо да радимо.

Нема сумње да су звездаши одушевљени наступима клуба током припрема.

– Драго ми је што су звездаши срећни. Верујем да су нас гледали и да им прија што смо победили три квалитетне екипе. Обећавам да ћемо анставити да радимо и напредујемо, те да ће бити још момената за славље.

Имала је Звезда три јака теста у Русији…

– Другачији су тимови, али прва утакмица против Зенита је била најтежа. Знали смо и да је Фенербахче организован и талентован тим, али смо добро ушли у сусрет. Нефчи је такође добра екипа. Хтели смо да се тестирамо против три квалитетна тима, и мислим да смо то успешно учинили.

Није желео Бахар да коментарише суђење за разлику од колеге из Фенербахчеа.

– Никад нисам причао о судијама и не планирам то да почнем да радим. Мене занима мој тим, како изгледа после припремног периода. Задовољан сам, тако да је то оно што је најважније и сад настављамо даље.

Олањинка се уписао у стрелце после 20 секунди на сусрету с Фенербахчеом.

Можда сам имао и бржи гол, али лепо је кад почнеш утакмицу поготком. На одличан начин смо стартовали сусрет, припремали смо се за то, да будемо агресивни и да нападамо. Било је добро прво полувреме, мислим да смо могли да будемо и ефикаснији – истакао је Бахар.

Претходни текстКангва: На правом смо путу
Следећи текстВласеница са 101 чланом потврдила звездаштво