Красо: Звезда је велики клуб, једва чекам пуну Маракану

31

Брзо је ушао у срца свих звездаша Жан Филип Красо, а елитна партија у победи над Фенербахчеом резултатом 1:3, дефинитивно је заокружила мишљење јавности да је нападач из Обале Слоноваче појачање калибра Лиге шампиона.

Припреме у Русији су прошле у најбољем реду, много смо радили, на сваком тренингу се видела суштина онога што желимо да прикажемо на терену, а утакмице су најбољи пут да се спремимо за сезону. Остварили смо три победе против добрих тимова, освојили турнир и мислим да можемо да будемо задовољни – почео је Красо.

Брзо се Красо адаптирао на Звезду.

Саиграчи су одлични, срећан сам што сам у Звезди, заиста је све у најбољем реду. Имам осећај да играмо много дуже заједно, утисак је да сам се већ уиграо са екипом, а и победе говоре у прилог томе. Јесу припреме, али је битно и да побеђујеш. Свестан сам да је Звезда велики клуб.

Рад са Бараком Бахаром истиче као изузетан.

Имамо сјајан стручни штаб, знају шта хоће са екипом, прихватили смо то и видимо резултате на терену. Радићемо на томе да будемо што бољи.

Верује Красо да ће Маракана бити пуна у свакој утакмици.

Много порука добијам од навијача, али не стижем свима да одговорим. Ипак, лепо је, радује ме кад видим да су узбуђени због тога како играмо. Упућен сам да је у току продаја сезонских улазница, и надам се да ће нам навијачи куповином тих улазница показати поверење, а ми ћемо дати све од себе да га оправдамо, тако да једва чекам да осетим атмосферу Маракане. Надам се да ће трибине бити пуне увек, а не само у Лиги шампиона – подвукао је Красо.

Претходни текстШеги, хвала ти за све од срца, пуно среће у даљим изазовима
Следећи текстТема дана | Гај је Бахаров помоћник и важан шраф Звездине машинерије