Тема дана | Гај је Бахаров помоћник и важан шраф Звездине машинерије

10

У новом интересантном разговору у оквиру емисије “Тема дана” можете ближе упознати једног од најближих сарадника шефа стручног штаба Црвене звезде – Барака Бахара, односно помоћног тренера Гаја Сарфатија.

Моје име је Гај Сарфати, помоћни сам тренер у Црвеној звезди. Дошао сам са менаџером Бараком Бахаром, док је конкретно мој посао да радим са играчима на терену. Циљ ми је да одредим домет тренинга, а када стартује рад на терену задатак ми је да одредим задатке на самом терену и направим добру конекцију између стручног штаба и играча, како би остварили зацртан циљ током тренинга. Обично 24 часа дневно радим и мислим о фудбалу. Увек размишљам, понекад и сањам то што радим. Много времена проводим припремајући тренинг, понекад сам, некада уз цео стручни штаб, а у неким ситуацијама само са Бараком Бахаром. Увек радимо на припреми тренинга – изјавио је Сарфати.

Кроз садржајан интервју имате прилику да сазнате бројне занимљиве детаље, од тога како изгледа припрема тренинга, како је радити као део стручног штаба Црвене звезде, као и одговоре на многе интересантне теме. Уживајте у новом издању емисије “Тема дана”.

Претходни текстКрасо: Звезда је велики клуб, једва чекам пуну Маракану
Следећи текстФаку, хвала на свему што си учинио за Црвену звезду и пуно среће у наставку каријере