Тема дана | Адам Давид, један од заслужних за Звездин убитачан пресинг

30

У новом издању емисије „Тема дана“ можете чути веома занимљив разговор са аналитичаром из стручног штаба Црвене звезде – Адамом Давидом, који је заједно са Бараком Бахаром дошао у наш клуб овог лета.

Пре свега, моје главно задужење је у аналитичком сектору, тако да ми је посао да анализирам цео тим и да тако помогнем тренеру Бараку Бахару, целом стручном штабу и клубу да пронађемо предности у сваком сегменту игре, како у офанзиви тако и у дефанзиви. Радим много са одбрамбеним играчима, стално им причам када смо на терену како треба да реагују у различитим ситуацијама. Трудим се да будем од што веће користи тиму и да што више помажем свом стручном штабу, како старим члановима, тако и колегама са којима сам дошао у клуб. То је моја надлежност – започео је Давид разговор за нашу телевизију.

Причао је и о свом животу и развоју, али и о познанству и сарадњи са шефом стручног штаба Црвене звезде.

Бавим се спортом цео живот, а онда сам био и у војсци где сам био на дужностима специјалистичких јединица у Израелу. Покупио много лидерских особина и знања. Затим сам завршио факултет у Енглеској, имам диплому из спортског менаџмента, а онда сам радио у Челзијевој академији две године. После сам се вратио у Израел и био једну годину у Хапоелу из Тел Авива. Након тога сам видео Бараков тим, када је био у Хапоел Бер Шеви, и тада сам имао велику жељу да га упознам и пронашао сам начин. Имао сам прилику да причам са њим и стварно смо се добро повезали. Када је прешао у Хаифу, позвао ме је да будем са њим , од тада заиста одлично сарађујемо – биле су речи Адама Давида.

Како је аналитичар Црвене звезде „спремио“ двомеч са нашим клубом прошле године, али и бројне занимљиве приче о њему и његовом раду сазнајте у новој епизоди емисије „Тема дана“.

Претходни текстКако освојити „Пари куп“
Следећи текстДржавни рекорд Мине Амиџић, Киш први пут испод 11 секунди