Бијељина „срушила“ рекорд Звездиног каравана – 154 учлањених!

29

Познати град у Републици Српској је дочекао велики летњи караван Црвене звезде, а колико су чувени звездаши из овог места – доказали су током данашњег дружења тиме што су оборили рекорд са невероватних 154 учлањених навијача!

Да је у Бијељини у поподневним часовима све врвело од навијача Црвене звезде сведочи чињеница о броју звездаша који су путем чланске карте одлучили да подрже вољени клуб у једној од најважнијих сезона пред нама. Причало се много како навијачи “преко Дрине” живе за црвено-беле боје, а ми смо се у то много пута уверили. Трећу годину заредом највреднији Звездини пехари стигли су на Трг краља Петра И Карађорђевића у Бијељини. Постављени редом на постоља трофеји су будили успомене искусним навијачима, док су стварали знатижељу код оних најмлађих.

Многочлане породице, деца у колевкама, малишани који иду у ниже разреде, баке и деке, просто сви су се упутили како би поздравили долазак Звезде у њихов град. Фамилијарно дружење је трајало током три часа, а прави параметар о томе колико су звездаши уживали у сјајном амбијенту јесте да смо продужили боравак у Бијељини за готово сат времена. Укупно 154 навијача се учланило у клуб или је продужило своју чланску карту, што је овогодишњи рекорд.

Најватреније присталице су константно давале ветар у леђа певајући добро познате звездашке песме, док је пиротехнички перформанс био неизоставна тачка. Нема дилеме да Бијељина свом снагом навија за Звезду, а сигурни смо да ће сутра исто то доказати Власеница. Зато вас позивамо да дођете и будете део спектакла од 18 до 21 часа на Градском тргу.

Претходни текстТема дана | Како изгледа анализа игре Звездиних ривала
Следећи текстЗвездини пионири освојили 10 медаља на Летњем првенству Србије