Тема дана | Како изгледа анализа игре Звездиних ривала

12

Кроз данашње издање емисије „Тема дана“ можете упознати новог тренера аналитичара – Владимира Симића, који ће бити задужен за анализу офанзивних и дефанзивних прекида.

Недавно сам прикључен стручном штабу господина Барака Бахара. Претходну сезону сам био део струке нашег развојног тима – Графичара где сам сарађивао са Марком Неђићем. Бавим се аналитиком, а конкретно сам задужен за прекиде. Најближу сарадњу тренутно имам са тренером голмана – Гајом Визингером. Велика ми је част и привилегија бити део стручног штаба првог тима Црвене звезде, са нестрпљењем чекам нове изазове. Чланови стручног штаба, али и играчи су ме прихватили на одличан начин. Поседујемо сјајну сарадњу и веома сам срећан што сам део тренерског тима Црвене звезде – поручио је Симић.

Шта све обухвата посао новог тренера аналитичара у стручном штабу Звезде, који детаљи се узимају као фактори када су у питању прекиди приликом корнера, аута, слободних удараца, колико је важна сарадња са голманима можете сазнати у новом издању емисије “Тема дана”.

Претходни текстНа Фиорентину са “Премијумом”
Следећи текстБијељина „срушила“ рекорд Звездиног каравана – 154 учлањених!