Милијаш окупио омладинце за Лигу шампиона

31

Нови тренер омладинске селекције Црвене звезде – Ненад Милијаш одрадио је први тренинг на теренима иза југа Маракане са дечацима који ће током јесени учествовати у Лиги шампиона за младе.

Прозивци се одазвало 25 фудбалера: Стефан Маринковић, Иван Лаиновић, Душан Вишњић, Никола Милојковић, Драган Тегелтија, Матеја Остојић, Лука Лечић, Синиша Поповић, Урош Илић, Вук Рогановић, Лука Стојсављевић, Лука Бубања, Адем Авдић, Драган Мирановић, Андреј Младеновић, Алекса Цветковић, Алекса Василић, Новак Гојков, Урош Ђорђевић, Стефан Јовић, Ненад Кривокапић, Стефан Радујко, Урош Тегелтија, Стефан Голубовић и Дарије Маркочевић. Са првог тренинга је изостао Матеја Радоњић који се опоравља од повреде колена.

Наши омладинци ће тренирати у Београду до 20. јула када одлазе на десетодневне припреме у Врњачку Бању. Утиске са окупљања изнео је асистент шефа стручног штаба – Александар Јевтић.

Спремамо се полако, био је ово добар први дан, уводни тренинг, све са циљем да се што боље упознамо, јер је овде велики број играча из кадета и млађих кадета. Шеф стручног штаба Ненад Милијаш је имао прилику да их упозна, мени је драго што ћу сарађивати са њим, познајемо се и имамо сјајан однос још из играчких дана. Сада следи напоран рад, пратимо и први тим Црвене звезде, од жреба крајем августа ће зависити и то с ким смо у групној фази Лиге шампиона – рекао је Јевтић, а осим њега, Милијашев стручни штаб чине: Милорад Вилотић и Милош Јанковић (помоћни тренери), Никола Серпак и Владан Блажић (кондициони тренери), Марко Тркуља (тренер голмана).

Претходни текстТема дана | Живиш вечно – живот бесмртног Синише Михајловића у фотографијама
Следећи текстТактика за Нефчи