Ариље доказало да је Звездин град

54

Наставља Звездин караван да одушевљава становнике градова широм Србије, те је тако данас усрећио Ариље, које се доказало као прави црвено-бели град.

Као што је био случај у Прибоју и у Ариљу су нас најверније присталице Црвене звезде на прелеп начин дочекале и показале своју гостопримљивост на делу. Одмах на старту, наш аутобус је дочекан уз пуно осмеха и навијачких песама које су се ориле током читавог дружења у овом дивном граду. Велики број Звездиних навијача окупила је наша експедиција, који су са нестрпљењем чекали и помагали нашој екипи да се постави, како би што пре стали између пехара националног првенства, Купа, као и Купа европских шампиона, који је изазвао највеће одушевљење и овековечили долазак Црвене звезде у Ариље. Као и у осталим градовима, највише је било породица са својим најмлађим члановима, што је још један доказ да је Звезда једна велика породица, а звездаши широм Србије из дана у дан оправдавају наслов овогодишње турнеје караваном. Поново смо имали завидан број људи, који су своју звездашку дужност обавили куповином, односно обновом чланске карте.

На самом крају дружења, становници Ариља су се захвалили нашој делегацији на прелепом дружењу и пожелели да се оно настави прво на стадиону Рајко Митић у Лиги шампиона, а онда и следеће године истим поводом.

Звездин караван већ сутра наставља свој пут када ће посетити Горњи Милановац.

Претходни текстБаракове тактичке финесе
Следећи текстЗвездини џудисти на Европским олимпијским играма