Тема дана | Звездин камп окупио огроман број талената

39

У понедељак, 26. јуна, стартовао је велики Звездин камп у Београду, који ће трајати до 7. јула. Камп под називом „Оствари своје снове“ омогућава малишанима да поред тренинга и тестирања, у пет дана додатно упознају Звезду, односно њену историју, као и стадион „Рајко Митић“, што ће им остати успомена за цео живот.

Познато је да наша Омладинска школа организује кампове широм света, а у Београду ће се ове године, због великог интересовања, овај програм одвијати у две смене. У првој смени, која је почела у понедељак и трајаће до 30. јуна, пријавило се 87 дечака и једна девојчица, а они ће под командом стручњака из наше академије радити по посебном програму, који укључује два тренинга дневно и богат пропратни садржај. Следећа смена трајаће од 3. до 7. јула.

На званичном отварању младим талентима се обратио Владимир Цвјетићанин, координатор базе наше Омладинске школе, који је истакао да ће неки од њих добити шансу да постану део Црвене звезде. Како је све то изгледало погледајте у новом издању емисије „Тема дана“.

Претходни текстАлександар Драговић нови капитен Црвене звезде
Следећи текстЗвезда ТВ | Асови за Лигу шампиона