Инклузивна секција посетом Звездином стадиону завршила успешну сезону

9

Долазак лета и крај школске године је право време да се закључи део сезоне који је за нама. Тренери Давор Колунџић, Бојана Милићевић и Милан Николић својим џудокама још једном су приредили доживљај за незаборав.

Чланови Звездине секције за инклузивни џудо завршни тренинг за овај део године посветили су дружењу са екипом Звездине Телевизије али пре свега посети Звездином музеју и Стадиону „Рајко Митић“.

Црвено бела авантура почела је управо на добро познатом месту, у новој хали Џудо клуба Црвена звезда одакле су се џудоке кроз зграду Спортског друштва а затим и „тунел“ упутиле до травнатог терена на коме је наш Фудбалски клуб постизао врхунске резултате и освајао трофеје на радост свих навијача.

Позирање за успомену и осмеси на лицима Звездиних џудока најбољи су доказ су да је авантура осмишљена за завршни тренинг више него успела. Ипак то није било све. Као и сви Звездини спортисти и наши џудисти посетили су Звездину Телевизију уз неизоставни интервју за омиљени ТВ канал. Одлично расположење и освежење за крај уз договор за наставак тренинга на татамију добро познатог датума, 1. септембра.

Претходни текстЗвездин караван обрадовао Чачане
Следећи текстПитер Олањинка представљен у Црвеној звезди