Ужице свим срцем уз Звезду током кишовитог поподнева

30

Наша експедиција у виду Звездиног каравана је кренула у обилазак Западне Србије, а након Златибора смо посетили Ужице, црвено-бели град чувен по великом броју страствених навијача.

Директно са Златибора делегација нашег клуба је стигла у Ужице, а одмах су нам за око запали натписи са мотивима Црвене звезде који су се видно могли уочити на зидинама овог града. Фан зона је постављена на идентичном месту као претходне године, с обзиром да смо другу сезону заредом у познатом Звездином граду.

Најватреније присталице су поручиле: “Сви у Ужице, игра Звезда – 29.06”. Тиме је послата јасна порука, а то је да нас очекује спектакл на другој контролној провери фудбалера Барака Бахара, када ћемо одмерити снаге са Борцем из Бања Луке наредног четвртка на стадиону “Радомир Антић” у овом граду од 18 часова.

Наравно Ужичани су искористили прилику да се учлане у клуб и продуже чланске карте, али и да се фотографишу са трофејима, што ће бити једна лепа успомена на Звезду. Уживали смо у прелепом амбијенту који је нажалост покварила киша, као што је то био случај претходног дана на Златибору. Међутим, знајући да су звездаши увек уз клуб ни лоши временски услови нису омели нашег 12. играча да поздрави вољени клуб. Сутра се дружимо у Чачку, очекујемо велики одзив навијача те вас све позивамо да будете уз нас у вашем граду од 18 до 21 часа.

Претходни текстДуња Спасић првакиња Србије у вишебоју и нова државна рекордерка на 60м препоне
Следећи текстНикола Ћировић на корак до европске медаље