Звезда упалила моторе на Златибору

25

Првотимци Црвене звезде су данас од 18 сати одрадили први тренинг у оквиру припремног циклуса на Златибору.

Црвено-бели су се у јутарњим часовима упутили према познатој српској планини, а након ручка и обавезног поподневног одмора од 18 часова су истрчали на терен. На старту смо присуствовали кратком састанку који је одржао шеф стручног штаба, израелски стручњак – Барак Бахар са стручним штабом и играчима, те је тиме званично отпочео рад.

Истрчавање око терена је представљало увод тренинга, а уследиле су вежбе загревања које су фудбалери радили на посебно постављеним струњачама. Пратило је топло и сунчано време наше првотимце, а тренинг су покрај терена посматрали знатижељни пролазници.

Брзо након активације су фудбалери прешли на рад са лоптом, а с обзиром на сам пут до Златибора и уводни део припрема данашњи тренинг није био снажног ритма. Подељени у две групе момци су играли популарну “шеву”, док је крај рада обележио шутерски тренинг када су наши играчи имали прилику да опробају ударце са дистанце.

Посебно је био интересантан рад наших голмана. Нови чувар мреже – Омри Глазер је одрадио први тренинг у Звездиној опреми. Уз саиграче је имао могућност да прође кроз разноврсне вежбе, док је посебан део рада представљала организација одбране и занимљива игра коју су спровели тренери голмана. Рад на терену је трајао 60 минута, а након опоравка у леду играчи су се упутили на заслужен вечерњи одмор.

Претходни текстОмри Глазер нови голман Црвене звезде
Следећи текстМина Гачић и Никола Ћировић на ЕП у Одивеласу