Звезда почела припреме за Лигу шампиона

71

Фудбалери Црвене звезде започели су летње припреме за сезону 2023/24, а нови шеф стручног штаба Барак Бахар је на првом тренингу могао да рачуна на 25 играча.

То су: Никола Васиљевић, Милош Гордић, Алекс Виго, Лазар Николић, Коста Недељковић, Александар Драговић, Урош Спајић, Немања Милуновић, Стефан Лековић, Милан Родић, Марко Гобељић, Срђан Мијаиловић, Славољуб Срнић, Никола Станковић, Петар Станић, Никола Кнежевић, Мирко Иванић, Јован Шљивић, Јегор Пруцев, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Александар Катаи, Стефан Митровић, Владимир Лучић и Јован Мијатовић.

Екипи ће се накнадно прикључити: Страхиња Ераковић, Иракли Азаров, Марко Стаменић, Гелор Канга, Кингс Кангва, Осман Букари, Андрија Радуловић и Питер Олањинка.

Играчима се представио и обратио Барак Бахар, нови тренер.

Пре свега, срећан сам што сам овде и што вас све видим. Био сам на кошаркашком дербију јуче, видео сам неке од вас тамо, атмосфера је била фантастична, било је сјајно. Такође, победили смо, значи, идем и сутра на утакмицу. Узбуђен сам због атмосфере, навијача, знам и да они воле добар фудбал. Да би то све било како треба, морамо да радимо вредно, да будемо сви заједно у томе. Не волим пуно да причам, него да радим. Дакле, много рада и мало приче – био је кратак Бахар, а потом представио стручни штаб који ће чинити Гај Сарфати (помоћни тренер), Адам Давид (аналитичар) и Гај Визингер (тренер голмана).

Претходни текстЈован Шљивић нова седмица Црвене звезде
Следећи текстТерзић: Немамо конкуренцију у Србији, равнамо се према Европи