Јован Шљивић нова седмица Црвене звезде

61

Један од најталентованијих фудбалера у Европи, Звездино дете – Јован Шљивић, који је претходну сезону провео у Графичару, данас је продужио уговор са клубом на три године, задужио број 7 и ставио се на располагање шефу стручног штаба Бараку Бахару.

Пресрећан сам што сам продужио уговор са вољеним клубом и што данас постајем првотимац Црвене звезде, јер је то нешто о чему маштам од кад сам почео да играм фудбал. Никад нисам крио колико волим Звезду, и ово ће само додатно да ме мотивише за све што следи, како индивидуално, тако и тимски, а сигуран сам да су то бројни успеси. Уверен сам да ћемо у сезони која следи постићи изванредне резултате на свим пољима и показати да је Звезда на највишем могућем нивоу. Поносан сам и што ћу носити број 7 у Звезди, свестан какве су га све легенде носиле пре мене, али дубоко верујем да ћу све то оправдати добрим играма – са осмехом ће седамнаестогодишњи плејмејкер.

Јован Шљивић је рођен 14. октобра 2005. године у Крушевцу где је и почео да тренира фудбал, а у Звезду је стигао као тринаестогодишњак и прошао готово све млађе селекције нашег клуба, а стаж у Омладинској школи крунисао је освајањем титуле у Кадетској лиги Србије. Затим је уследила сезона у Графичару где је на 12 мечева постигао четири и наместио још три гола, што је био јасан знак за челнике нашег клуба да даровитог племјкера који се најбоље сналази иза нападача, прекомандују у сениорски тим. Шљивић је стандардни репрезентативац Србије.

Претходни текстОбавештење КК Црвена звезда Меридианбет
Следећи текстЗвезда почела припреме за Лигу шампиона