Звездин караван упловио у Бар

48

Велики Звездин летњи караван је стигао у Црну Гору, а прва станица на којој је застао црвено-бели аутобус је Бар. Другу годину заредом звездаши из Бара су угостили наш клуб, а овога пута су Црвену звезду појачали са нових 78 чланова.

Делегација Црвене звезде је прошлогодишњи летњи караван и обилазак градова започела из Бара, а овога пута приморски град Црне Горе наш клуб је посетио такође у јуну месецу. Звездин аутобус се нешто мало пре 18 часова паркирао на шеталишту код марине, а затим су представници нашег клуба веома брзо поставили фан зону, која је изазвала одушевљење код окупљених навијача, с обзиром да је добила нови изглед у односу на 2022. годину.

Звездаши су на сваком кораку исказивали задовољство због догађаја за памћење који им је Црвена звезда по други пут приредила, а затим се испред пулта за чланство створила велика гужва. Присталице нашег клуба су веома брзо после учлањења и обнављања чланских карата прилазиле трофејима које је Црвена звезда освојила у сезони за нама, али и давне 1991. године, када је остварен највећи успех клуба.

Звездашке песме, црвено-бели балони, али и целокупна сценографија су допринели правој породичној атмосфери, којој су присуствовали навијачи свих узраста, како они старији који су се присећали историјских мечева, тако и најмлађи. За крај дружења звездаши из Бара су приредили феноменалну бакљаду, која је уз 78 нових чланова оставила посебан утисак на све приустне.

Звездин аутобус већ сутра наставља свој пут, а следећи град који ћемо посетити је Будва. Црвено-бела фан зона ће бити постављена на Тргу испред Старог града од 18 сати до 21 час, а ми вас позивамо да будете део још једног незаборавног дружења.

Претходни текстПионири освојили 10 медаља у Фекетићу
Следећи текстЗвездина дабл-дабл петорка