Звездини кадети вицешампиони Србије

33

Звездини кадети још једном су потврдили врхунски квалитет и сезону за нама завршили са вицешампионским звањем.

Екипа у саставу Богдан Миладиновић Богдан, Душан Зоговић (дизачи), Владимир Чаковић и Богдан Томашевић (либеро), Лука Степановић, Лука Лакета ( коректори), Алекса Старовић, Марко Јанковић, Алекса Шкорић, Сергеј Чукић, Марко Ракић, Лазар Ђорђевић ( примачи), Петар Лазић, Балша Перић, Јанко Ивић ( средњи блокери) под стручним вођством тренера Огњена Булића пут ка победничком постољу почела је на Првенству Београда које су освојили резултатом 13 :1. Као победници овог турнира били су носиоци на Првенству Србије.

Такмичење у групи Звездини кадети отпочели су како је и планирано победом над екипом Ужица 3:1 а затим и тимом Радничког из Крагујевца 3:0.

Екипа из Љутице Богдана наставила је ход ка медаљи и у полуфиналу је савладала још један одличан тим, овога пута домаћине одбојкаше Рада 3:0.

У финали смо одмерили снаге са одличном екипом Војводине. Пре овог дуела са овим тимом сусрели смо се у Новом Саду, на Новогодишњем турниру. Тамо сам их намерно одвео како би се опробали са њима. Тај дуел смо изгубили, али ова провера уочи са краја календарске године, нам је итекако послужила да момци виде да нико није непобедив. Одлично смо се припремили за ово финале и моји момци су буквално за “лопту” испустили победу против Војводине у финалу. Честитам момцима и идемо даље у нову сезону и нове победе – рекао је тренер вицешампиона Србије Огњен Булић.

Претходни текстДесет година од титуле шампиона Европе Звездиних ватерполиста
Следећи текстТитула без пораза