Џокер Јовић потписао победу омладинаца

38

Омладинци Црвене звезде су савладали Графичар резултатом 0:1 и тријумфом, као другопласирани на табели завршили сезону у првенству. Победу екипи Зорана Рендулића донео је резервиста Стефан Јовић у финишу сусрета и то ефектним поготком после асистенције Стефана Пиргића.

Графичар – Црвена звезда 0:1 (0:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Иван Стаменковић.

Стрелац: Јовић у 90. минуту.

Жути картони: Радић (Графичар), Лечић, Марић (Црвена звезда).

Црвени картони: Поповић (Графичар), Пиргић (Црвена звезда).

Графичар: Борјан, Милојковић (од 69. Бајагић), Радић, Црнојевић, Бубања (од 69. Радовић), Димитријевић (од 66. Мотика), Б. Цветковић (од 46. Поповић), А. Цветковић, Лолић (од 74. Бостон), Фајсал, Шкобаљ.

Црвена звезда: Лаиновић, Матић, Видојевић, Огбу, Марић, Мирановић, Лечић (од 87. Јовић), Радоњић (од 56. Кривокапић), Сандуловић (од 46. Бошковић), Радујко (од 46. Пиргић), Никчевић.

Чврсто се ушло у меч, а с обзиром на познанство Рендулића и Тешића, који му је до скора био асистент, присуствовали смо правом тактичком надмудривању. Покушај Лечића главом био је изолован случај претње из прекида, с обзиром на то да су готово све шансе, на обе стране, била производ контри.

У два наврата се Сандуловић није снашао испред гола Графичар, а сличан епилог имала су и Фајсалова истрчавања. Најузбудљивије је било у 36. минуту када је пројектил Мирановића затресао пречку.

Прву конкретнију прилику у другом полувремену смо видели када је у 65. минуту Бошковић изашао испред Борјана, а Радић га у последњем тренутку изблокирао. Узвратио је А. Цветковић на другој страни ударцем искоса са десног бока, али се Лаиновић истакао одбраном.

Ипак, ствари у своје руке, узео је Стефан Јовић и ефектно са ивице казненог простора након додавања Пиргића погодио само рашље Борјановог гола.

Претходни текстЗвездин шампионски дефиле – недеља, 28. мај (19.45ч)
Следећи текстГолеада кадета за крај првенства