Најава преноса – Кадети у трци

39

Претпоследње такмичарско коло за млађе категорије Црвене звезде је пред нама, а омладинска и кадетска селекција у суботу од 11, односно 13 часова дочекују Војводину на теренима Омладинске школе нашег клуба. Дуеле против екипе из Новог Сада ћете бити у прилици да посматрате уживо на програму Звезда ТВ, док сусрет сениорског тима Графичара против Инђије можете погледати на истом месту у одложеном термину.

Изабраници Зорана Рендулића ће угостити новосадску “Стару даму” на теренима иза југа Маракане у суботу од 11 часова у оквиру 29. кола Омладинске лиге Србије. Наши јуниори тренутно заузимају другу позицију на табели са 61 бодом, док је Војводина на деветом месту са 40 прикупљених бодова. Према приложеним ставкама Звезда је фаворит, а уз тај податак можемо додати чињеницу да је дуел из јесењег дела сезоне на теренима “СЦ Вујадин Бошков” завршен убедљивом победом београдских црвено-белих са 1:4. Пренос утакмице између омладинских селекција Црвене звезде и Војводине биће доступан на Звезда ТВ од 11 сати, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Са друге стране кадети нашег клуба дочекују истог противника, а фудбалери Слађана Николића ће на терене наше Омладинске школе истрчати од 13 часова. У сјајној форми и одличном расположењу Звезда као друга екипа на табели са 72 бода, једним мање од лидера екипе Чукаричког, дочекује тим који је на петој позицији са 43. Нема дилеме да ће талентовани момци рођени 2006. и 2007. године ићи на победу, јер су и даље математички у трци за шампионски пехар. Постојаће и додатан мотив Црвене звезде на предстојећем мечу, с обзиром да је дуел из 14. кола између ова два противника завршен победом Војводине са 3:2 у Новом Саду. Сусрет између београдских и новосадских црвено-белих је заказан за 13 часова, а сви заинтересовани ће моћи да га испрате на каналу Звезда ТВ и Јутјуб стриму.

Графичар гостујће Инђији у оквиру шестог кола плеј-офа Прва лиге Србије од 17 часова. Играчи Марка Неђића су одличним партијама ове сезоне обезбедили сигурно учешће у баражу који води у Суперлигу, те је екипа са Сењака са 57 бодова колико има за сада осигурала трећу позицију. Инђија је тренутно пета на табели са 50 бодова, а традиција налаже да је неугодан противник када игра на свом терену. Утакмицу између Инђије и Графичара ћете моћи да испратите у одложеном термину на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 10 часова и 30 минута, омладинци – Чукарички – Графичар
Субота, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – Војводина (Уживо на Звезда ТВ)
Субота, 13 часова, кадети – Црвена звезда – Војводина (Уживо на Звезда ТВ)
Субота, 13 часова, кадети – Чукарички – Графичар
Субота, 17 часова, ПЛС – Инђија – Графичар (одложен пренос)

Претходни текстТомашевићева испунила норму за У20 Европско
Следећи текстУ сусрет противнику – Раднички 1923